Sirius

              C.I.B. SE UCH NO UCH DK UCH KBHV-11 Honungsmåne Love Me Do                                      

Born 6th of June 2008 - Sweden's National Day!

Sirius är son till Napoleon och han är Idas hund - en mycket smart kille med nyfikenhet, glädje och massor av kärlek! Sirius gillar att lära sig nya saker, han är alltid med på noterna men uppskattar också bara att få vara med  Han är mycket välmusklad och älskar att gå promenader, gärna i skogen eller att spela boll. Med de vackraste snälla, mörka ögon tittar han och med en blick man kan drunkna i.

I utställningsringen har han gått från den ena framgången till den andra. Han började sin karriär med att vid 7 månader bli BIS-1:a !! på Skaraborgs Wintershow 2008. Vid 11 månader blev han BIR på SKK's Nationella utställning i Larv. På sin 1-års dag fick han sitt tredje Certifikat! Han har alltid rört sig med en självklarhet, sträcker på sin hals och tar ut steget! Han tycker att han är snyggast helt enkelt!  Strax efter sin 2-års dag blev Sirius Svensk, Norsk, Dansk och Nordisk Champion! I Köpenhamn 2011 tog han hem titeln "Köbenhavn-Winner 2011" samtidigt som han blev internationell champion! Efter en intensiv utställningskarriär med många framgångar är det n
u mer långa promenader både i skogen och över klipporna som gäller! 

Nu har Ida och Sirius flyttat in i sitt egna första hem i närheten av Slottsskogen i Göteborg. På bilden är de på en av sina promenader i vackra Azaleadalen. Jag vet hur innerligt lycklig Ida är över att få bo med sin Sirius - från hela mitt hjärta önskar jag er lycka till i ert nya hem!